algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Ginard: «Tenim la ferma voluntat de tomar els xalets de ses Covetes»

El nou batle de Campos vol obrir les portes de la Sala al poble

Guillem Ginard (UM) ha aconseguit la Batlia de Campos en empatar a cinc regidors amb el PP i pactar amb Campos pel Canvi (CpC).

 

-Després de tants anys de govern del PP, com us plantejau el repte d'un canvi?
-Per a nosaltres i per a CpC és un moment històric. Com a batle vull que l'Ajuntament es converteixi en la veritable casa del poble, en realitat i no només de dret. Volem obrir les portes a tothom.

-Quina posició prendrà ara l'Ajuntament amb el tema de ses Covetes?
-És un dels punts més importants per al pacte (UM-CpC). És una lluita històrica del PSM i a més les sentències judicials els han donat la raó, per tant volem estudiar jurídicament què implica la darrera sentència i no interposar cap recurs, que és el que fins ara havia fet l'Ajuntament. La Sala ha gastat més de 700.000 euros darrere els recursos. L'única voluntat que tenim és derruir els apartaments dins aquesta legislatura. Si se'n deriven indemnitzacions, demanarem ajuda al Consell i al Govern, perquè els campaners no hagin de pagar els plats romputs d'una gestió incorrecta.

-Quines són les vostres prioritats?
-Hi ha un seguit de petites coses, com ara el funcionament de l'administració, seguretat, neteja, participació ciutadana... Ens interessa que la gent se senti implicada amb el poble, que participi. Les coses no s'han de fer des d'un despatx. Hauríem d'intentar netejar la imatge que tenim, perquè crec que la gent de Campos no se la mereix. No volem fer falses il·lusions, però no podem defugir de corregir el dèficit de serveis que ha creat el creixement urbanístic descontrolat, és a dir, construir una nova depuradora, un nou centre escolar, una guarderia, ampliar el centre de salut i els recursos humans, cobrir les necessitats de la Policia Local, muntar el cos de vigilància rural, etc. Llevarem l'ORA un cop acabat el conveni i intentarem canviar un conveni per construir un edifici polivalent i destinar els diners a restaurar el patrimoni.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris