nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Burguera: «Apostam pel consens i el diàleg entre tots els partits»

Sebastià Burguera és el primer batle socialista de la història recent

Sebastià Burguera s'ha convertit en el primer batle socialista de la història recent de ses Salines, amb el suport d'UM i NIL.-Com han estat les vostres primeres hores com a batle?
-La veritat és que molt bé però necessit una mica de temps i confiança. Tenc molta il·lusió per fer feina pel poble des del consens i el diàleg no només entre els partits que formam el tripartit, sinó també amb PP i SU que han quedat a l'oposició.

-Quina és la primera mesura a posar en marxa?
-Sanejar els comptes municipals. Ens hem trobat una situació financera molt dolenta amb uns pressuposts prorrogats. Ens digueren que teníem un superàvit de devers 514.000 euros, dels quals ja se n'han pagat 360.000 en factures de 2006. De tot plegat només queden 160.000 euros, que també s'hauran de destinar a pagar altres factures. Ens trobam davant una situació molt preocupant.

-Dificultarà això l'execució de grans projectes?
-Volem estudiar els projectes que entre tots trobam prioritaris i hem de tenir en compte que arribaran ajudes, tot i la mala situació econòmica que tenim. Per això, prioritzarem el dia a dia amb netedat als carrers i posant tot esment que el poble tengui un bon manteniment. El dia a dia dels nostres veïns és el més important per a nosaltres.

-Ja està tancat el pacte de govern amb UM i NIL?
-Hi ha voluntat entre tots de fer feina pel poble amb il·lusió. Hi ha pacte però encara queden un parell de cosetes per tancar...

-Idò encara no teniu les àrees repartides...
-Encara no tenim perfilats els càrrecs de govern municipal. Però ben aviat sabrem com ens coordinam i ens posarem en marxa tot d'una per fer feina i solucionar els problemes dels saliners.

-Com serà el futur equip de govern tripartit entre PSOE-UM-NIL?
-El que sí puc dir és que tot formarà un únic cos. Serem un autèntic equip de feina. Hi haurà algunes àrees que seran compartides entre diferents departaments. Ara fem la gran feina de planificar i coordinar el que serà l'equip de govern de canvi al municipi de ses Salines. I tot això estarà basat en la confiança que ens tenim tots i cadascun dels membres de l'equip.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris