algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

El nou centre de salut obliga a fer una reforma circulatòria a la zona

Els carrers seran de sentit únic per facilitar l'accés a vehicles d'urgència

La construcció del nou centre de salut de Felanitx, devora la rotonda de l'avinguda de l'Argentina i els carrers de Sant Joan Pelòs i la Germandat Cristiana, ha obligat l'Ajuntament a reordenar la circulació a la zona propera a aquest nou servei sanitari, que es preveu que entri en funcionament en les properes setmanes. Per aquest motiu, els operaris municipals ja han col·locat els senyals nous perquè els carrers pròxims al PAC siguin d'un sol sentit.

Segons la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, la reforma circulatòria «obeeix a la necessitat de facilitar l'entrada i la sortida d'ambulàncies i vehicles d'urgència». Així, seran de direcció única els carrers de la Germandat Cristiana (entrada pel de Sant Joan Pelós i sortida pel Ciutat de Sant Pere), el carrer de Sant Joan Pelós (entrada per l'avinguda de l'Argentina i sortida pel de Manacor) i el carrer de Sant Pere (entrada pel de Manacor i sortida per l'avinguda de l'Argentina).

D'altra banda, durant les darreres setmanes s'especulava entre els veïns de la zona amb la possibilitat que la Sala implantàs l'ORA (Operació de Regulació d'Aparcaments) en aquesta àrea propera al nou centre sanitari. Però la batlessa, Catalina Soler, ha explicat que de moment no es planteja aquesta mesura. Aquests dies, es duen a terme els darrers retocs de col·locació de material al PAC nou. Es preveu que pugui entrar en funcionament en les pròximes setmanes. «Només hi manca que Gesa faci la connexió elèctrica», assenyalà la primera edil.

A final de maig de 2006, se'n va col·locar la primera pedra, en un acte que donava el sus a una construcció que ben aviat serà una realitat. Aquest centre sanitari té un pressupost de 4,6 milions d'euros euros. L'edifici consta de dues plantes i serà un Punt d'Atenció Continuada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris