muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Lluc Tomàs accepta el repte de governar en minoria i cercarà el suport de la resta de partits

La nova corporació es va constituir en una sala de plens ple de gent. A la votació nominal, en no haver-hi majoria absoluta, Lluc Tomàs va ser proclamat i reelegit batle, com a candidat més votat. Després de jurar el seu càrrec, Tomàs va rebre la vara de mans de la presidenta de la Mesa del Ple, Josefa Méndez.

El reelegit batle, després d'una breu salutació, va donar la paraula a cada un dels portaveus dels partits amb representació municipal. Joan Jaume, del PSOE, va anunciar «una oposició forta, però racional i basada en el diàleg constructiu. Joana Lluïsa Mascaró, del Bloc, va oferir la seva col·laboració pel bé de Llucmajor i va recordar «que els temes judicials condicionaran el panorama.

Amb la intervenció de Joaquín Rabasco, d'ASI, es varen sentir crits de «fora, fora!», però els ànims es varen calmar. Joan Oller, d'UM, va ser breu, destacà que «els resultats electorals són reflex de la voluntat del poble». Lluc Tomàs, que va tancar l'acte, assenyalà que «ara s'ha de mirar de tirar endavant amb la col·laboració de tota l'oposició».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris