algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Rotger recollí per quarta vegada consecutiva la vara de batle

El batle anuncià que aquesta serà la seva darrera legislatura

Pere Rotger va ser ahir nomenat batle d'Inca. Aquesta és la quarta legislatura que presidirà l'Ajuntament i la tercera amb una àmplia majoria absoluta.

Rotger ho va reconèixer en el seu discurs d'investidura, en assegurar que «després de 12 anys de batle, dels pobles de més de 25.000 habitants, som els que hem tingut els millors resultats, significa que hi ha molta gent que creu en nosaltres». El batle d'Inca anuncià també davant tot el públic que omplia la sala d'actes de l'Ajuntament que aquesta és la seva darrera legislatura i, tot i que reconegué que ja ho havia anunciat fa quatre anys. Assegurà que aquesta vegada no hi havia motius de cap classe que el fessin desistir de la seva retirada.

No obstant això, manifestà que «no per això serà una legislatura de transició, continuaré essent batle per a tots i el meu repte serà deixar un equip que pugui aconseguir els mateixos resultats que hem aconseguit fins ara».

En el ple d'investidura també agafaren la paraula els portaveus dels partits que han quedat a l'oposició, el PSOE, amb 6 regidors; Bloc per Inca, amb 2, i els Independents d'Inca, amb 1.

Xavier Ramis, portaveu del PSOE, digué que el seu grup està disposat a sonar suport en tot el que sigui d'interès per als ciutadans i sobretot en tot allò relacionat amb la cultura, participació ciutadana i serveis. També recordà a Rotger que prometé diàleg el 2003 i no ho complí.

Xisca Vives (Bloc) recordà al batle que la majoria absoluta no és un taló en blanc i prometé col·laboració, control i vigilància.

L'Independent Àngel Garcia també recordà al batle que no havia complit la seva promesa de diàleg.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris