muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Josep Oliver (PP) torna a ser proclamat batle i governarà l'Ajuntament en minoria

Els populars foren la llista més votada al poble

Tot i que durant les dues darreres setmanes hi ha hagut moltes reunions entre els partits polítics de Sineu, finalment no s'ha arribat a cap acord entre les agrupacions. Així, el Partit Popular governarà en minoria durant els propers quatre anys.

Encara que el PP va ser l'agrupació més votada a les eleccions, els populars no aconseguiren la majoria absoluta i només necessitaven el vot d'UM per poder governar en majoria.

Ja feia dues legislatures que PP i UM es donaven suport per poder governar a Sineu, però aquesta vegada i a l'últim moment, l'únic regidor d'UM, Josep Oliver Amengual, decidí abstenir-se a la seva votació i ahir deixà el PP en minoria.

El batle popular va agrair en el ple d'ahir el suport de tots els ciutadans que han confiat en ell i assegurà que «esper tenir el suport de la resta d'agrupacions per poder dur endavant tots els projectes». De la mateixa manera, Oliver espera tenir el suport del regidor d'UM i exsoci de govern.

Per altra part, les reunions que s'han mantingut aquestes dues darreres setmanes entre tots els partits d'esquerres de Sineu i UM no fructificaren i no pogueren arribar a un acord final.

El Partit Popular tampoc no acceptà les pretensions d'Unió Mallorquina, que sembla que havia condicionat el seu suport al fet de tenir el darrer any de la batlia de Sineu. Possiblement per això, ara el PP haurà de governar en minoria.

No obstant això, Unió Mallorquina no volgué descartar que un cert temps més endavant, quan vegin com funciona l'Ajuntament, no puguin arribar a un acord amb el PP i formar una coalició perquè els conservadors no hagin de governar en minoria. Tot i això, és una possibilitat que encara s'ha d'estudiar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris