algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Joan Comes és el batle gràcies al primer pacte de la història del poble

Sa Pobla va ser probablement un dels municipis en els quals la presa de possessió del nou batle, l'independent Joan Comes, aixecà més expectació. L'Ajuntament accedí finalment a muntar una pantalla a la plaça des de la qual milers de poblers pogueren seguir amb tot detall el transcurs del ple.

L'acte de presa de possessió va ser solemne i emotiu, i que el regidor del PSOE Lluís Socies arribàs tard suscità alguns comentaris entre el públic present. Però tot sortí segons el que estava previst i els vots del regidor del PSM Sebastià Gallardo i de Socies convertiren Comes en el primer batle de la història de la democràcia del poble sorgit per un pacte.

El batle sortint, Antoni Serra (PP), féu autocrítica en el seu discurs i digué que el seu partit haurà «d'aprendre a governar mitjançant el diàleg i el consens». Parlà a més de la novetat de la «cultura del pacte» i digué que ara treballaran amb «lleialtat, rigor, fermesa, control i esperit constructiu».

Comes parlà així mateix del canvi en el seu primer discurs com a batle. «Vull ser el batle de tots i ho faré tan bé com pugui. El poble votà per un canvi el passat 27 de maig i això significa necessàriament consens», va explicar l'independent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris