algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

SAS no compareix a la primera reunió amb treballadors d'Spanair

Les centrals volen garanties per als llocs de feina dels treballadors

Els sindicats d'Spanair i representants de l'aerolínia es reuniren ahir a Palma, sense la presència de cap delegat del grup escandinau SAS, propietari del 100 per cent de la companyia aèria i que ha anunciat la seva posada a la venda, segons manifestà Carmen Díaz de CCOO.

Davant d'aquesta situació, les centrals han demanat una entrevista amb els responsables de SAS amb l'objectiu que els sigui garantida l'estabilitat dels llocs de feina dels treballadors de l'aerolínia. Cal recordar que només a Balears hi ha 1.128 dels 3.684 empleats de l'aerolínia.

La trobada havia estat convocada per explicar als treballadors la situació actual, després que SAS manifestàs la intenció de vendre el 100 per cent d'Spanair. Segons Díaz, la reunió no ha tingut «molt més interès», ja que només els han dit que, tot i la intenció del grup Marsans de comprar la companyia, valoraran totes les ofertes que els presentin. «Més o menys el que ja sabíem a través de la premsa», afegeix. L'única novetat de la qual els informaren des de la direcció d'Spanair va ser que sembla confirmat que Marsans comprarà a SAS el 55 per cent que té de Newco, l'empresa que realitza el servei de handling (servei en terra a avions i passatgers) .

Des de les centrals sindicals es respira incertesa, davant la poca informació que se'ls fa arribar. Esperen veure l'evolució del procés de compra. Des de CCOO demanen que es valorin ofertes que comptin amb un soci industrial rellevant,un projecte que aporti futur a la companyia, i el manteniment de la qualitat de la feina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris