algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

La fàbrica de 007 snacks inicia una nova singladura comercial

L'acte inaugural va incloure un homenatge al cos de bombers

Després d'un alarmant incendi que pràcticament destruí la fàbrica d'una de les empreses pioneres a les Balears del sector dels aperitius, ahir 007 snacks inaugurà les noves instal·lacions.La fàbrica de patates fregides retornarà demà completament a la seva activitat després d'haver hagut de reduir al 50 per cent la seva producció durant 42 dies, com a conseqüència de l'incendi que assolà les instal·lacions de l'empresa mallorquina, ubicada al polígon de Son Castelló.

Durant la presentació davant els mitjans de comunicació de la nova nau industrial renovada i modernitzada, el gerent i el propietari de l'empresa, Joan Cabot, explicà que la remodelació ha suposat una inversió global «d'uns 600.000 euros».

Cabot assenyalà que la catàstrofe del passat mes de març ha servit a la companyia per renovar la tecnologia i incorporar nova maquinària, la qual permetrà «obtenir un producte final amb menys greixos i de major qualitat».

A l'acte de reinauguració assistiren, a més del personal directiu de la companyia, el cap de Bombers de Palma, Manuel Àngel Nieto, qui va rebre en nom de tot el cos una placa d'agraïment per la seva ràpida i eficaç actuació, que va permetre salvar part de la nau industrial i així poder reconstruir aquestes instal·lacions.

Segons afirmà Cabot, la nova tecnologia que s'ha instal·lat «implica també un increment de la capacitat de producció de la fàbrica», que fins ara consumia al voltant de dos milions de tones de patata crua cada any. «El subministrament prové principalment d'Holanda i en un 25 per cent de sa Pobla. L'objectiu és que el cent per cent de la matèria primera que s'utilitzi a l'empresa sigui mallorquí», assegurà el propietari de 007. Pel que fa al mercat de distribució, 007 es limita a l'Arxipèlag, si bé el repte és «fer el bot a la Península» .Finalment, Cabot agraí la tasca dels 70 treballadors de l'empresa i el «suport» rebut de totes les empreses, dels clients i proveïdors arran de l' incendi, ja que «en cap moment no hi ha hagut tensió, a pesar de la complexitat de la situació».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris