algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Veïns denuncien una productora per fum i renou a la plaça de Toros

Una cadena alemanya prepara un programa per a dia 23 de juny

Un grup de veïns del carrer Arxiduc Lluís Salvador de Palma denunciaren ahir a l'Ajuntament i a la Conselleria de Medi Ambient la productora de la segona televisió pública alemanya, per les molèsties que els provoca a causa del rodatge d'un programa a la plaça de Toros.Segons els veïns, els generadors de corrent que la productora instal·là dilluns a la plaça, causen fum i renou.«Les nits són molt males de passar. El fum que provoca la combustió del gasoil es filtra per les finestres i, als nostres pisos, gairebé no s'hi pot respirar», diu Santiago Hernández, president de la comunitat de veïns de la finca número 94 del carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador.

«L'activitat d'aquesta productora és il·legal, perquè fan renou i fum. Les administracions no ho haurien de consentir», diu el president de la finca.

Hernández també assegura que els residents han cridat la Policia Local perquè manàs aturar els generadors de corrent, però de moment no ho han aconseguit.

«Aquesta productora de fora prepara un programa concurs amb proves físiques i molt vistoses per als teleespectadors alemenys. A tots els veïns ens han enviat una invitació per si volem assistir a l'assaig general, divendres (demà). Tanmateix, no hi anirem. És ben segur que les autoritats del seu país no els consentirien fer això que fan a Mallorca», diu Hernández. L'estrena del programa és prevista per al 23 de juny. De moment, els treballadors fan feina per tenir-ho tot llest. L'interior del recinte de la plaça de Toros s'ha convertit en una zona d'operacions d'aquesta cadena. S'hi poden veure camions, grues, envelats de plàstic i tota casta de tramoies per preparar aquest espectacle que ha reunit un gran equip humà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris