algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Empresonat l'acusat de matar la dona a martellades a la Corunya

Segons fonts judicials, l'home no tenia antecedents per agressió

Natalio A.L. de 67 anys, que fou detingut ahir per la Guàrdia Civil i acusat d'haver matat a martellades la seva dona, Lucía] C.S. de 66 anys, serà traslladat a la presó de la Corunya de Teixeiro per ordre del jutge que instrueix el sumari, segons les fonts de l'esmentat cos de seguretat.

Les mateixes fonts precisaren que la decisió judicial fou adoptada pel Jutjat d'Instrucció número 2 de la localitat de La Corunya de Corcubión.

El presumpte agressor fou detingut al seu domicili després d'agredir la seva dona, a la qual va assestar diversos cops amb un martell a l'habitatge que ambdós compartien.

Diversos veïns del matrimoni consultats asseguraren desconèixer els motius de la discussió de la parella, que conclogué amb la mort de la dona, i van coincidir a assenyalar les aparents bones relacions que tenien.

Una veïna que no volgué facilitar la seva identitat reconegué que «ha estat una terrible notícia» perquè «era un matrimoni que mai no va tenir cap problema».

Segons indicà, el matrimoni visqué diversos anys a Alemanya, on encara resideixen els seus dos fills, fins que ell es va jubilar i ambdós van tornar a Espanya.

«Ell era molt callat i una persona molt tancada però molt bona gent», va apuntar aquesta veïna que descrigué la víctima com «una dona que acostumava a sortir poc perquè vivia dedicada a la casa».

«Era bona de més», recalcà entre llàgrimes aquesta dona que es mostrà molt afectada per l'ocorregut.
Una altra coneguda de la parella, considerava «impossible» atribuir un explicació a la tragèdia, sobretot, venint de persones tan bones com ells, explicà.

«Era bona gent i ningú no s'esperava això», insistí aquesta veïna i afegí que «li va haver de pegar un rampell per actuar així perquè era un home molt tranquil i gens agressiu».

De la mateixa manera es pronuncià l'exrector de Lires Lorenzo Castiñeiraque reconegué que es tracta d'un esdeveniment «molt estrany» sense explicació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris