algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Cort retira del pressupost municipal de l'enllumenat públic 600.000 euros

Cirer clou el seu mandat sense haver renovat la contracta del servei de manteniment i millora

L'equip de govern conservador de Catalina Cirer tancarà aquest dissabte el seu mandat de quatre anys. El fet coincideix amb la retirada dels pressuposts municipals destinats a l'enllumenat públic de prop de 600.000 euros. La partida s'havia reservat per a la contractació del nou servei de manteniment i conservació, però ara es podrà destinar per a altres 'finalitats'. Aquest matí, a partir de les 10 hores, el ple de l'Ajuntament de Palma es reunirà en sessió extraordinària per aprovar les actes de la darrera sessió ordinària de dia 27 d'abril, com també de les juntes generals d'Emaya, EMT, EFM, Smap i Emop. Serà el darrer acte formal de l'actual Consistori palmesà abans de la seva dissolució definitiva.

Quant a la supressió de la partida referida a l'enllumenat públic, tot comença a l'exercici passat quan la Junta de Govern, en sessió de dia 29 de desembre de 2006, va acordar prorrogar el contracte del Servei de Manteniment i Conservació de l'enllumenat públic de Palma a l'empresa adjudicatària Mantenimiento y Alumbrados SA, pel termini comprès entre l'1 de gener i el 28 de febrer de 2007, per un import de 446.271,98 euros. La referida pròrroga estava motivada pel fet de no haver-se adjudicat encara la nova contracta del servei, els plecs de la qual havien estat aprovats per la mateixa Junta de Govern en sessió del dia 15 de novembre de 2006, i que, en principi devia iniciar-se el dia 1 de gener de 2007.

D'aquesta manera, no havent-se utilitzat la reserva de crèdit existent al Pressupost Municipal de 2007 per a la prestació del servei durant els mesos de gener i febrer per a la nova contracta del servei, es feia necessari per part de l'equip de govern desafectar la quantitat prevista per al referit termini, per a una correcta gestió de la partida pressupostària corresponent. Molt probablement, els prop de siscents mil euros es destinin a «tapar forats» d'altres partides exhaurides a aquestes alçades d'any. Així, la Junta de Govern acordà dia 6 de juny llevar la quantitat de 599.905,52 euros de la reserva de crèdit per a la contractació del nou servei de Conservació i Manteniment de l'enllumenat públic corresponent al període comprès entre gener i febrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris