lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Teresa Martorell controlarà Hisenda Urbanisme i Serveis generals

Delgado encomana els departaments clau a un grup reduït de regidors

El batle de Calvià, Carlos Delgado (PP), està enllestint el nou organigrama de govern de l'Ajuntament en el qual les figures de Bartomeu Bonafé i, sobretot, de Teresa Martorell, tindran un pes capital. Segons ha pogut saber aquest diari, Teresa Martorell es convertirà en la primera tinent de batle de l'Ajuntament de Calvià i passarà a controlar les tres àrees més importants sobre les quals pivota tot el Consistori: Urbanisme, Serveis generals i Economia i Hisenda. Uns càrrecs als quals potser s'hauran d'afegir també les àrees de Medi Ambient i Habitatge. Per la seva banda, Bartomeu Bonafé serà el segon tinent de batle i es responsabilitzarà dels departaments de Serveis Urbans (Calvià 2000) Seguretat Ciutadana, Litoral, Vies i Obres i Manteniment.

Això no obstant, aquestes dues darreres àrees, juntament amb les de Circulació i Noves Tecnologies, estaran dirigides de forma plenipotenciària pel que fou trànsfuga en la passada legislatura Joan Thomàs i pel també exmembre d'Unió Mallorquina Antoni Tirado. D'altra banda, les ja regidores Kate Mentink i Constantina Hernández, números quatre i cinc a la llista del Partit Popular calvianer, administraran les àrees de Turisme i Cultura respectivament. Esperanza Catalán, número sis en la candidatura de Delgado, gestionarà l'àrea de Formació. El número set i president del club de futbol Playas de Calvià, Manolo Grillé, s'encarregarà de les regidories d'Esports i Comerç, mentre que la número vuit, Cristina de León, dirigirà Benestar Social.

Finalment, també cal destacar que Carmen Morano serà la persona encarregada d'administrar l'àrea Participació Ciutadana, mentre que Francisca Vicens es farà càrrec de Món Rural i Joventut. La resta de regidors electes, José Ramon Montes i Eloina Mora, sembla que podrien quedar-se sense gestionar cap àrea. Pel que fa a altres nomenaments en el Consistori calvianer que podria realitzar Carlos Delgado en el seu equip de govern, cal destacar que l'excomunista i candidat de la formació Alternativa Calvià, Anselmo Martín, mantindrà el seu càrrec d'assessor de Carlos Delgado. Càrrecs de confiança similars podrien ser oferts a Cristian Alfaro, en un altre temps contrari a algunes polítiques del batle Delgado, i a l'excandidat del Partit Renovador de les Illes Balears (PRIB) a Calvià, Jaime Fernández Abad.

També tot indica que Luis Marín, que fou tinent de batle en aquesta legislatura, passarà a ocupar possiblement una direcció d'àrea en Comerç. A més, Manuel Onieva s'encarregarà d'una gerència a Esports i, d'altra banda, Lorenzo Morey seguirà com a gerent de Calvià 2000. Aquests dos últims passen per ser els dos actuals homes forts del líder del PP calvianer, Carlos Delgado.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris