algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Rotger crea l'àrea de Turisme per convertir Inca en un referent

Rosa Maria Tarragó durà Manteniment i Serveis, la gran aposta

El batle d'Inca, Pere Rotger (PP), va fer públic ahir el repartiment de les àrees de govern entre els seus onze regidors. Hi destaca la creació de la nova àrea de Turisme, la partició d'Educació i Cultura i l'assignació d'un delegat d'Interior, que servirà de connexió amb el gruix de la Policia Local per aconseguir el certificat de qualitat d'aquest Cos.

La millora del manteniment i de la seguretat es converteixen, així, en prioritats del nou equip de govern, que vol convertir Inca en un referent turístic per poder competir amb ciutats com Valldemossa o Alcúdia. Es vol aprofitar l'atractiu que tindran el Museu del Calçat i el recinte firal, segons anuncià Pere Rotger.

L'encarregat de promocionar la ciutat entre els principals guies turístics serà Felip Jerez, que fins ara ha estat delegat d'Esports, Comerç i Indústria. «Assumirà la responsabilitat d'aconseguir que Inca sigui un lloc per tenir en compte en l'agenda de tots els guies turístics, a part del mercat dels dijous», assegurà Rotger.

Per materialitzar aquest objectiu, serà necesari millorar també el manteniment diari de la ciutat i, en aquest sentit, el batle confia per primera vegada en una dona, Rosa Maria Tarragó, que tindrà dedicació exclusiva. «És una dona jove, vital i valenta, i ha estat ella qui ha demanat poder assumir aquesta àrea», afirmà Rotger, per explicar que «després de dotze anys un veu, ara més que mai, com és d'important que el manteniment no ens fugi de les mans». Per tal motiu, assegurà, aquesta àrea serà «la nina aviciada dels pressuposts municipals», i deixà entreveure algunes idees com la d'adjudicar part del manteniment a diverses empreses privades, «perquè competeixin entre elles».

Pere Rotger delega totes les àrees llevat de la batlia entre els seus regidors, i Rafel Torres tornarà a ser el primer tinent de batle i coordinador de les regidories, tot i que també durà la d'Interior.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris