algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Apallissada una dona que n'ajudà una altra mentre era maltractada

L'agressor la colpejà contra la vorera fins que ella es va desmaiar

Una dona que intentà ajudar-ne una altra que estava sent maltractada per la seva parella en un carrer de Son Oliva resultà apallissada per l'home, que l'estirà dels cabells i la colpejà contra la vorera fins que es desmaià.

Al voltant de les deu de la nit, a l'altura del número 50 del carrer Eusebi Estada, una dona que caminava per la vorera sentí crits d'una altra al·lota. La dona descobrí que es tractava d'una parella que estava discutint en la via pública i que ell, molt violent, l'estava maltractant físicament. La testimoni s'apropà a la parella i, valentament, reprengué el maltractador. L'home no s'ho pensà dues vegades i es dirigí irat cap a la dona, decidit a fer-la callar. L'agafà amb força pel cabell i després l'arrossegà. Sense que la dona pogués defensar-se, la colpejà contra la vorera i finalment l'amollà quan la víctima es desmaià.

Altres veïns que presenciaren la doble agressió avisaren la Policia i en pocs minuts arribà una patrulla de la Policia Nacional i una altra de la Policia Local, que van atendre la víctima, que era estesa en terra, recolzada contra una barrera metàl·lica, molt marejada. La sorpresa arribà amb la parella de l'agressor, que seguia al carrer, espantada. El seu company havia fugit, però ella es negà a denunciar-lo i tampoc volgué facilitar la seva identitat. Una germana de la ferida que seguia en terra, i que havia estat alertada de l'ocorregut, es mostrà indignada amb l'actitud de la dona maltractada: «La meva germana està així per intentar ajudar-la i ella li ho agraeix d'aquesta manera».

La dona ferida fou traslladada a l'hospital de Son Dureta, on fou sotmesa a una revisió completa per determinar l'abast de les seves lesions, sobretot les que havia rebut al cap. L'agressor no pogué ser detingut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris