cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

L'elaboració del sabó casolà i la diversitat d'animals centren la fira1

Malgrat la forta calor, milers de persones ompliren el poble

Un any més la fira ramadera de Son Servera arriba amb la calor, tot anunciant la proximitat de la festivitat de Sant Joan, patró del municipi.

La fira d'enguany se centrà en una excel·lent demostració sobre l'elaboració de sabó que inclogué, després, una mostra de fer bugada amb el sabó. També s'hi pogué veure sabó que feia quaranta anys que es guardava a la sala de ca una dona que participà en la demostració. Aquest fou un dels punts on es concentrà més gent.

La gran presència i diversitat d'animals també fou clau per a l'èxit de la fira. Tornaren a destacar els toca-toca, que tenen una important funció didàctica per als infants. Els més petits poden conèixer de prop i tocar animals com ara porquets negres mallorquins o conills. També hi hagué una gran mostra d'animals de ploma i de canaris.

En tot el recorregut, destacaren la mostra de maquinària de construcció i de foravila, i molts de punts de venda d'artesania local.

A la plaça de Sant Joan s'ubicà un punt mòbil de l'oficina d'informació turística del municipi de Son Servera. Allà mateix es pogué gaudir de la tradicional actuació dels alumnes de l'Escola de Música i Dansa de Son Servera. A la mateixa plaça es pogueren visitar exposicions i gaudir de productes artesans.

Tanmateix, allò que estava a l'ordre del dia entre els serverins és la intriga que hi ha amb vista a la formació de pactes de govern. Tothom hi deia la seva en els remolins de gent que es formaven, una incògnita que es revelarà els propers dies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris