nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Sa Graduada s'emporta els primers premis

Centenars de persones acudiren a les carrosses i les comparses de les Fires i Festes de Primavera

La tradicional desfilada de carrosses i comparses posaren en l'horabaixa festiu d'ahir el punt final de les Fires i Festes de Primavera de Manacor. I aquest any la comparsa i la carrossa de l'escola de Sa Graduada varen aconseguir els dos primers premis, i és que els més petits de l'escola van treure els vestits de les padrines i els padrins de l'armari i es vestiren, tal com anava la gent ara fa 75 anys, el dia de la inauguració de l'escola durant la República.

Milers de persones s'acostaren al passeig de na Camel·la per gaudir amb l'animació de les carrosses i comparses. A les set de l'horabaixa els millors llocs ja estaven ocupats, per veure la desfilada. Els primers a enfilar Camel·la amunt foren els gegants i la banda de música de la ciutat. Després ja era un seguit de colors i gent la que anava passant pels carrers de Manacor. Ahir podíem trobar de tot, futbolins, arcs de sant Martí, pescadors, banyistes, balladors de xarlestone, verdures per fer un trempó, pirates, animalets, i tot tipus de personatges imaginables.

Després de la primera volta pel passeig el jurat ja va posar-se a deliberar per elegir les millors carrosses i comparses d'aquesta edició de les Fires i Festes de Primavera de Manacor.

La decisió no era gens fàcil: tots els participants feia mesos que hi anaven darrere preparant i engirgolant tots i cada un dels detalls per fer de l'horabaixa d'ahir a Manacor una gran festa, però els guanyadors només podien ser uns i així ho decidí el jurat. El primer premi de carrosses i comparses va anar a «Sa Graduada». El segon premi de les carroses va ser per «Banyistes d'antany» del col·legi de Sant Vicenç de Paül, mentre que el de les comparses va ser per «Cent primaveres» del col·legi de Sant Francesc. L'animada carrossa presentada sota el títol «Cent primaveres de Gramòfon», també de Sant Francesc, s'emportà el tercer premi de les carrosses, i el tercer premi de comparses va recaure sobre l'escola de Sant Vicenç de Paül, amb «Banyistes d'antany».

La resta de premiats foren per la carrossa, «La Granota contacontes de Puresa de Maria, i la «Platja» de la Salle. I pel que fa a les comparses, el quart i cinquè lloc van recaure sobre «Els Picapedra van de bauxa» de l'escoleta Mickey Mouse i «Els pescadors» de la Salle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris