cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Els veïns de Son Fortesa denuncien greus problemes de trànsit i seguretat

Les Vies censura el PP per valorar com a «petits errors» el conjunt d'atropellaments del seu mandat

«Fa tant de temps que no els he vist que no sé ni quin uniforme duen ara», es lamentava Antònia Poquet, una veïna de la barriada de Son Fortesa davant la persistent situació de desprotecció que es viu a la zona. L'assentament incontrolat de les màfies de la prostitució per aquella zona genera conflictes entre els veïns i els clients que hi acudeixen.

Ara, l'obertura del bulevard de Jacint Verdaguer i la seva connexió amb el carrer d'Aragó a través del carrer del Prevere Rafael Barrera ha afegit un nou problema al de seguretat ciutadana, el del trànsit. «Fa més de trenta anys que vivim al carrer de Joaquim Mir», ens comenta n'Antònia, «i mai no havia viscut una situació igual. Els vehicles passen a gran velocitat i la Policia no fa res per solucionar-ho». Aquesta veïna de Son Fortesa assegura que són moltes les persones que se senten «deixades de la mà de Déu» per un equip de govern en funcions que «només pensa en pactes i, mentrestant, ningú no es preocupa de nosaltres», afirmà.

La plataforma pel Parc de les Vies censurà ahir l'actitud del PP i el seu escàs esperit d'autocrítica, després que la junta territorial dels conservadors qualificàs com a «petits errors» algunes de les seves actuacions -demolició del pont del Tren, Jacint Verdaguer i façana marítima- en àmbit municipal durant el mandat de Cirer.

En un comunicat, les Vies afirma que «no fou un error destruir el pont del Tren, senzillament fou una il·legalitat i una mostra de menyspreu total cap al patrimoni històric de Palma i cap als sentiments de tots els ciutadans». Tampoc no ha estat «un petit error», assegura la plataforma, «girar l'esquena a la ciutadania que dedica tot el seu temps d'oci a aportar idees que ajudin a millorar la ciutat i la qualitat de vida dels que hi viuen». Així, la manera de governar dels conservadors a Palma hauria estat la causa principal de la pèrdua de la majoria absoluta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris