algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Horrach i Bonnemaison es disputen la Federació Hotelera de Mallorca

Opten a la presidència de la patronal en les eleccions del 6 de juliol

Després que dimarts a mitjanit es tancàs el període per presentar candidatures a la presidència de la Federació Hotelera de Mallorca (Fehm), ha quedat confirmat que Antoni Horrach i Joan Bonnemaison es disputaran aquest càrrec. Les eleccions que se celebraran el proper 6 de juliol són les primeres en les quals no hi ha una candidatura única i dos persones opten a la presidència de la patronal. Pere Cañellas, actual president de la Fehm, afirmà que vol «un procés electoral tranquil i discret» i que estarà a disposició del candidat escollit per facilitar-li l'entrada al càrrec.

Es tancarà així un període de gairebé 10 anys en el qual Pere Cañellas ha estat al capdavant d'aquesta patronal, amb més de 26 anys d'història. Tots dos candidats formen part d'una nova generació d'hotelers. Horrach, presentat per l'Associació hotelera de Palmanova i Magaluf i director general d'HM Hotels. I Joan Bonnemaison, fill d'un històric del turisme, ha rebut el suport dels hotelers de la Platja de Muro. El sis de juliol estan cridats a votar els més de 930 hotelers associats que integren la Federació. El cens definitiu es presentarà a l'assemblea que es convocarà a mitjan mes i en la qual també es proposarà designar un interventor, el president i secretari de la mesa electoral.

El nou president serà elegit per sufragi lliure, personal i secret, i el seu mandat i el de la junta directiva és per a tres anys. Ell serà qui decidirà els dos vicepresidents, el secretari i el tresorer de la federació, nomenaments que se sotmetran a la junta en l'Assemblea General dels associats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris