nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Torna a quedar deserta, per quarta vegada, l'explotació de les platges

L'equip de govern cerca una solució urgent davant les protestes

Adjudicar l'explotació del lot 1 de la platja de Can Picafort i de Son Bauló s'ha convertit en un impossible per a l'equip de govern municipal (PP-CPU) després de tota la polèmica sorgida quant a l'explotació de les platges del terme municipal durant la darrera dècada. Dilluns a les 14 hores acabava el termini per presentar ofertes al tercer concurs públic convocat per l'Ajuntament per explotar les gandules i para-sols sense que s'hi presentàs cap oferta. La situació fa temps que és preocupant i és que en ple mes de juny les platges del municipi, menys el tram més poblat de Can Picafort, no tenen gandules ni para-sols. El malestar entre els turistes és creixent i es comença a notar un desplaçament cap a les platges de Muro.

Així, l'equip de govern de Santa Margalida (PP-CPU) té previst reunir-se aquest matí per cercar-hi una solució. L'Ajuntament ja ha convocat tres concursos públics i també un procediment negociat però cap no ha donat fruits, malgrat que el preu de sortida s'ha rebaixat més d'un 30 per cent respecte del preu de sortida inicial. Què ha canviat a Santa Margalida perquè l'explotació de les platges del municipi de cop i volta hagin deixat de ser rendible? La investigació oberta per la fiscalia sobre l'explotació de les platges no només provocà la dimissió de Del Olmo el febrer de 2007, sinó que a més l'equip de govern ha tornat especialment escrupolós amb aquest tema.

Fou per això que l'equip de govern, després de les queixes de l'oposició, decidí resoldre enguany el contracte que tenia signat amb el fins aleshores Bernat Riutort, que havia sol·licitat una pròrroga del seu contracte. La signatura del contracte s'havia fet amb informes tècnics contraris i l'equip de govern municipal, després de les denúncies de l'oposició, no volgué córrer riscos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris