algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Rotger: «Aquesta serà la legislatura del manteniment i de les zones verdes»

Per primera vegada una dona s'encarregarà de l'àrea de manteniment

Pere Rotger començarà la seva quarta legislatura com a batle d'Inca, tres de les quals les ha viscudes amb majoria absoluta. Assegura que aquesta serà la seva darrera legislatura com a batle i que en les eleccions de l'any 2011 no s'hi tornarà a presentar.-Una afirmació que ja féreu el 2003 i que no heu complit.
-És cert. Vaig dir en el 2003 que aquesta seria la darrera vegada que m'hi presentava, però les circumstàncies m'obligaren a fer-ho, ja que tant la junta local del Partit Popular d'Inca com el president Jaume Matas em demanaren que aguantàs quatre anys més.

-És cert que d'aquí a un any deixareu la batlia?
-Això no ho he dit. L'única cosa que sé del cert és que no seré candidat en el 2011 i que el meu substitut serà Rafa Torres, tal com estava previst.

-Quines prioritats vos marcau per a aquesta legislatura?
-Aquesta serà la legislatura de l'àrea de manteniment, la qual cosa anirà en detriment de la resta d'àrees. Serà també la legislatura de les zones verdes. Millorar el dia a dia és el principal repte que m'he marcat. Si he après res durant aquesta campanya electoral és que la gent vol uns millors serveis, no només pels tres-cents vots que hem perdut, sinó per les coses que m'ha comentat la gent durant la campanya.

-Com pensau aconseguir-ho?
-He de comunicar que per primera vegada una dona s'encarregarà de l'àrea de serveis. Serà la nova regidora Rosa Maria Tarragó. Ella m'ho va demanar i ja està avisada que és una àrea difícil, però la reforçarem. Tenim previst convocar un concurs públic perquè una empresa privada s'encarregui de les zones verdes i un altre perquè una brigada alternativa realitzi els treballs més urgents.

-Què en deis de les zones verdes?
-A principis de l'any 2008 ja tindrem operatius els més de setanta mil metres quadrats del parc del Serral de les Monges i tenim previst la creació, per mitjà de convenis, de setanta-set mil nous metres quadrats en sis barriades d'Inca.

-Com resumiríeu els reptes de la propera legislatura?
-El meu repte és, a més del manteniment i de les zones verdes d'Inca, com ja he dit abans, deixar per a les properes eleccions un equip de gent ben format, i que la gent que quedi dins aquest equip sàpiga que si es treballa fort i es fan les coses bé és igual que hi hagi un canvi de candidat, perquè la gent ho sabrà valorar.

-Creis que els pactes a Palma poden afectar la gestió d'Inca?
-Per l'experiència que vaig tenir de l'anterior pacte de govern, crec que pot afectar Inca, i molt. Durant la legislatura del pacte només vàrem rebre directes del Govern 48 milions de pessetes, mentre que durant aquesta legislatura ens han enviat uns dos mil milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris