algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'augment de població obliga a construir una escoleta a sa Coma

Les obres del nou centre infantil surten a concurs per 942.777 euros

Oferta educativa
Aquesta nova infraestructura incrementarà l'oferta educativa del terme municipal de Sant Llorenç. En aquests moments, el municipi disposa de tres centres d'educació infantil ubicats a Sant Llorenç, Son Carrió i Cala Millor, amb un total de 120 alumnes aproximadament. Si s'hi sumen les quasi cent que podrà acollir el nou centre, la demanda existent en aquest sector es veurà coberta. Aquesta era una de les antigues reivindicacions de pares i mares de la zona costanera. L'Ajuntament ha apostat de valent per l'educació i va decidir fer aquest centre, que tindrà el suport del Consell dins el Pla d'Obres i Serveis.


L'augment de la població infantil, sobretot a la zona costanera, ha obligat l'Ajuntament de Sant Llorenç a fer una nova escoleta municipal de primer cicle d'educació infantil a sa Coma. La proposta ja va ser aprovada en sessió plenària i a final de maig les obres varen sortir a concurs en el Bolletí Oficial. El projecte surt a licitació per un preu de 942.777 euros.

El nou centre infantil s'instal·larà en uns solars que hi ha ubicats devora de la delegació municipal de sa Coma i de la Unitat Sanitària. El projecte preveu la construcció d'un nou edifici de 554 metres quadrats que inclouria quatre unitats. A més d'aquestes aules, està previst fer-hi una sala de professors, una cuina, una bugaderia i una sala multiusos, segons especifica el projecte de l'arquitecta Susan Roig.

La nova escoleta tindrà una capacitat per acollir al voltant de 90 alumnes. L'Ajuntament, en ple ordinari l'any passat, va aprovar sol·licitar al Consell de Mallorca, dins el Pla d'Obres i Serveis, la construcció d'aquesta escoleta. Les empreses interessades en aquesta construcció tenen fins a final de juny per presentar la seva proposta. O sigui, vint-i-sis dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació, que va ser efectiva el 25 de maig.

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, va mostrar la seva satisfacció per aquesta nova infraestructura, ja que «donarà sortida a la demanda existent, atès que s'ha produït un augment de la població infantil».

El solar és molt ampli i disposa de fàcil aparcament. Un cop adjudicades les obres, el termini d'execució és de 18 mesos, per la qual cosa el municipi podria gaudir d'aquesta novs infraestructura a principis de 2009.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris