muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

La Fira de la Sabata omple els carrers del poble de visitants

Hi va haver demostracions en directe d'elaboració de sabates

JOAN SAMPOL. Lloseta.
La VIII Fira de la Sabata i l'Artesania de Lloseta ha tingut un any més com a principal protagonista el món del calçat. Molta gent acudí a Lloseta en un dia ennigulat per comprar un parell de sabates i veure de prop com es confecciona artesanalment tot tipus de calçat.

Com ja s'ha convertit en habitual en les passades edicions, els artesans del municipi realitzaren els treballs manuals per confeccionar unes sabates de gran qualitat. La demostració es va dur a terme a la plaça d'Espanya i va reunir un nombrós públic que volia gaudir en directe d'aquest art.

Tampoc no hi faltà la II Trobada de Brodadores, organitzada per la Associació de Balears de randa i brodats, que tingué lloc al carrer Antoni Maura.

Una de les activitats que caracteritzen la fira de Lloseta són les exposicions. Ahir es pogueren visitar la trobada de pintors i el VIII Premi de Fotografia Vila de Lloseta, del qual s'ha fet una exposició. Al Palau Aiamans el visitant pogué admirar les sabates, manualitats i escultures de Toni Portas, a més a més de la pintura de Gabriel Pallicer sobre les rondalles mallorquines, aus de rapinya i animals.

A l'esdeveniment tampoc no hi faltaren les autoritats municipals, encapçalades pel batle de Lloseta, Bernat Coll. També hi eren el batle d'Inca, Pere Rotger, i el delegat del Govern, Ramon Socias, entre d'altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris