muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Segueix en coma la dona que caigué des de 10 metres al parc de la Riera

Veïns i usuaris demanen que es col·loquin tanques sobre el mur

María Rosa Magdalena Salord López, la dona que caigué des d'una alçària de 10 metres al parc de sa Riera, continuava ahir a la UCI de l'hospital de Son Dureta, en estat de coma.

Tal com avançà aquest diari, la víctima i la seva neboda, de nou anys, quedaren de nit tancades al parc i María intentà saltar un mur, però perdé l'equilibri i es precipità contra el curs del torrent de sa Riera. L'estat de la dona és crític i, si aconsegueix remuntar les seves lesions, els facultatius no tenen clar quines seran les seves seqüeles.

Ahir alguns veïns dels carrer Jesús i d'Andreu Torrens denunciaren que «gairebé cada dia» hi ha grups de joves que seuen sobre el mur de l'entrada principal del parc, precisament en la confluència d'aquells dos carrers.

«Es juguen la vida perquè si cauen d'esquena al curs de sa Riera es maten», opinà una dona de mitjana edat, que féu una crida a l'Ajuntament de Palma perquè col·loqui «unes tanques sobre el mur, així ja no podran pujar-hi».

Historial d'accidents
Un comerciant de la zona opinà que «el parc ha començat amb molt mal peu: al principi hi hagué diversos accidents amb al·lotes als tobogans i ara la caiguda d'aquesta dona».

María Rosa Magdalena i la seva neboda no advertiren que el parc tancava les seves portes a les deu de la nit i hi quedaren tancades.

La dona intentà botar per demanar ajuda, ja que ningú responia als seus crits, i quan era al capdamunt del mur es precipità des d'una alçada de deu metres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris