muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Més d'un miler de persones pugen a Lluc per la Jornada del Malalt

La Delegació Diocesana de Pastoral de Salut organitza la trobada

J.SAMPOL. Escorca.
La zona d'acollida del santuari de Lluc rebé ahir més de mil persones provinents de diferents punts de Mallorca que participaren de la Jornada del Malalt, organitzada cada any per la Delegació Diocesana de Pastoral de Salut. Foren molts els familiars, el personal sanitari i els voluntaris que pujaren a Lluc per acompanyar els malalts.

Aquesta trobada té com a objectiu principal donar ànims a totes aquelles persones que pateixen per la manca de salut i demostrar-los que no es troben sols davant el patiment, a més d'intentar contribuir en la conscienciació de la societat sobre els problemes d'aquestes persones.

Durant la celebració de la missa, el bisbe de Mallorca, Jesús Murgui, mostrà el seu suport als malalts i destacà la gran tasca dels voluntaris i del personal sanitari. Així mateix, durant la missa els participants oferiren al bisbe tot un seguit d'ofrenes, com flors, ametles, pa i vi per a la Mare de Déu de Lluc.

A banda de la tradicional Jornada del Malalt, que es du a terme a Lluc des de fa més de vint anys, la Delegació Pastoral de la Salut s'encarrega d'organitzar diferents grups de voluntaris a les diverses parròquies de Palma i de la part forana perquè ajudin els malalts necessitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris