algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'associació de la fusta reclama més sòl industrial i un museu del fuster

La Salle acull la primera mostra monogràfica del moble i la decoració de la ciutat

83868

Es lliuraren els premis del Concurs del Disseny del Moble, que enguany arriba a la vintena edició.

J.M.S.
El sector de la fusta de Manacor reclama a l'Ajuntament que habiliti més sòl industrial perquè les empreses, prop de 200 fusteries, puguin créixer, expandir els seus negocis i alhora deixar de causar les inevitables molèsties al nucli urbà. Així mateix, demanen que es creï un museu permanent del fuster a fi de promocionar i impulsar el sector entre els illencs i també entre els turistes.

Després de la inauguració de la primera mostra monogràfica del moble i la decoració que acull La Salle en el marc de les Fires i Festes de Primavera, el president de l'associació de la fusta, Jaume Llodrà, en declaracions als mitjans, apuntà que «el sòl industrial és una de les primeres necessitats per poder créixer i ara mateix no n'hi ha de disponible».

Quant al museu monogràfic del fuster, una iniciativa de fa una dècada que ara s'ha recuperat, Llodrà considerà que «és important que Manacor tengui un casal històric del sector, no hem d'esperar que els fusters hagin desaparegut per muntar-lo».

La inauguració de la mostra de comerç de les Fires i Festes de Manacor fou atípica perquè, d'una banda, se centrà per primer cop en un únic sector comercial i, per l'altra, per la situació política d'incertesa a l'Ajuntament després de les eleccions.

De fet, durant l'acte s'obviaren els discursos d'inauguració, no hi hagué cap alt càrrec del Govern i no s'anuncià, per primer cop en moltes edicions, que la propera mostra es durà a terme al nou recinte firal.

Per un altre costat, la iniciativa de fer una mostra monogràfica va rebre l'aprovat general. La Salle acollí una vintena d'expositors que mostraren les noves línies i tendències en mobles i decoració de la llar. La mostra es mantindrà oberta també avui amb motiu de la Fira de Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris