algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Burguera: «Aspiram a liderar un nou govern de canvi a ses Salines»

El PSOE-Progressistes ha estat la força més votada als dos nuclis

G. MAS. Ses Salines.
La coalició PSOE-Progressistes, amb Sebastià Burguera al capdavant, s'ha convertit en la força més votada a ses Salines. Per primera vegada des de la democràcia, un partit d'esquerres aconsegueix el lideratge de vots tant a ses Salines com a la Colònia de Sant Jordi.

-Quina valoració feis dels resultats?
-N'estam molt contents, perquè ens havíem proposat ser la força més votada al municipi. I ho hem aconseguit. Ho hem estat tant a ses Salines com a la Colònia de Sant Jordi. És un fet històric, ja que d'ençà de la democràcia un partit d'esquerres no havia aconseguit mai ser el més votat.

-I de la resta de candidatures?
-La gran sorpresa ha estat l'entrada del NIL, amb 355 vots i dos regidors, un resultat excel·lent per a ells. A més, els electors han castigat clarament els membres del tripartit PP-UM-SU. Entre tots tres han baixat 300 vots. I entre el NIL i el PSOE n'hem pujats 450. Queda clar que la gent ha apostat pel canvi.

-Així, com valorau la situació així com han quedat els resultats?
-Evidentment, com a força més votada aspiram a liderar un nou govern de canvi i a tenir la batlia.

-Quan començareu la roda de contactes?
-Anit -ahir per al lector- l'Agrupació Socialista es reunirà per analitzar els resultats. A partir d'aquest cap de setmana, començarem una roda de contactes entre tots els partits polítics. No ens tancam en banda a res i volem parlar amb tothom de programes i projectes de futur, des del diàleg i el consens polític.

-Les fórmules de pacte són moltes...
-Bé, com a fórmula de bipartit n'hi ha una: el PSOE i el PP. La resta són combinacions entre tres o quatre partits... Però ja ho veurem. Ara toca parlar amb tothom...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris