nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Detinguda una banda per enganar dones al Brasil i prostituir-les a Palma

L'operació del Cos Nacional de Policia conclogué amb cinc detencions

F.R. Palma.
El Cos Nacional de Policia (CNP) ha desarticulat una xarxa il·legal que es dedicava al tràfic de dones per a la seva posterior explotació sexual en clubs clandestins de Palma. La investigació, realitzada per membres de la Unitat Contra les Xarxes d'Immigració i Falsedat Documental (Ucrif), ha finalitzat amb la detenció de cinc persones. Els «caps de la banda» són: Carlos O.D., de 27 anys; Adriano D M., de 24 i Jailson J.D., de 30, tots de nacionalitat brasilera. Segons informaren fonts policíaques, entre aquests tres individus hi havia una divisió específica de funcions. Carlos O.D. era el cap visible de l'organització i els altres dos sospitosos eren els encarregats de domicilis situats al carrer de Dameto i al de Ramon Servera Moyà, als quals les prostitutes havien de lliurar els doblers que obtenien pels serveis sexuals prestats als clients. Així mateix, Adriano D M. i Jailson J.D. duien una comptabilitat de totes les incidències sorgides en ambdós clubs clandestins.

En el transcurs de la investigació s'ha aconseguit la identificació de set dones d'origen brasiler, les quals havien estat obligades a exercir la prostitució a Palma. A més dels tres «caps», s'ha procedit igualment a la detenció d'Andreia P., de 24 anys, per un delicte de falsificació documental i de Franciele D, de 29 anys, per infracció de la Llei d'estrangeria, ambdues de nacionalitat brasilera. En els escorcolls efectuats als clubs clandestins, s'han intervingut nombrosos documents, 3.000 euros en efectiu i documentació bancària que dóna idea del gran benefici econòmic obtingut per la banda; a més de material audiovisual en el qual es demostra la implicació de tots els detinguts en les activitats il·lícites que desenvolupaven.

L'organització enganava les dones i els facilitava tots els mitjans per traslladar-se a Palma, mitjançant el lliurament de bitllets d'avió, a més d'anar-les a cercar als aeroports. Una vegada a l'Illa, la banda els imposava un deute de 6.000 euros en concepte de despeses de trasllat i les obligava a prostituir-se.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris