algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El Govern dóna ara 161.250 E a la Caeb per 'participació institucional'

L'Executiu en funcions atorga el 25% d'aquest fons a la confederació

El Consell de Govern aprovà ahir la concessió d'una subvenció de 161.250 euros a la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (Caeb) per la seva «participació institucional» en diferents meses, consells i fòrums. Aquesta quantitat representa gairebé el 25 de total dels fons que destina l'Executiu durant el primer trimestre d'enguany per «compensar» la presència en aquests òrgans de patronals i sindicats. Segons explicà el portaveu del Govern, Joan Flaquer, en el primer semestre del 2007 es concediran 648.225 euros en òrgans de consulta i participació promoguts per la Conselleria de Treball i Formació i està previst repartir una quantitat similar en la segona meitat de l'any.

Qüestionat sobre l'oportunitat d'aquestes subvencions per part d'un Executiu que es troba en funcions, Flaquer demanà que no es cercassin altres intencions més «que les purament administratives, de les quals ha de seguir sent responsable el Govern». No obstant això, no pogué precisar quina serà la quantitat que rebran per aquest mateix concepte les organitzacions sindicals i sindicats, que quedaran a expenses d'una altra convocatòria d'ajuts. Flaquer assenyalà que els sindicats i les patronals més representatives de les illes estan integrades en fòrums dependents de la Conselleria de Treball i Formació com la Mesa de Diàleg Social, el Consell de Salut Laboral i el Consell de Formació Professional.

La subvenció concedida a la Caeb va ser comunicada al Consell de Govern per part de la Conselleria de Treball i Formació per superar l'import de 150.000 euros. Ahir també s'autoritzà la Conselleria de Medi Ambient a indemnitzar l'empresa pública d'Emaya amb més de 19 milions d'euros per al manteniment del servei d'aigües residuals de Palma fins a l'any 2009.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris