cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín: 11°
11°

Duran, sobre les guies d'educació sexual censurades: «D'entrada, no»

El regidor del PP assegura que no es reeditarà la polèmica publicació

L'equip de govern conservador de Catalina Cirer no té previst reeditar les polèmiques guies d'educació sexual per als joves de Palma. «D'entrada, no», manifestà en relació a aquest tema el portaveu municipal del PP i regidor d'Esports i Joventut, Rafael Duran.

Tot i haver-les segrestat temporalment per a la seva posterior censura, Cort no les tornarà a editar. Les pressions dels sectors més ultra de Palma han aconseguit el seu objectiu, tal com ja denunciaren en el seu moment els grups de l'oposició. No obstant això, l'operació no tindrà cap cost afegit per a les arques municipals, ja que havien estat patrocinades per la marca de preservatius Durex i l'entitat bancària Sa Nostra-Caixa de Balears.

Duran no descartà qualque tipus de campanya «més generalista», però en cap cas amb els continguts de les esmentades guies. Convé recordar que, després de fer-les públiques de manera oficial, el regidor de Joventut les hagué de retirar a causa dels atacs mediàtics i socials que patí per la seva edició, molt acurada i amb un llenguatge directe, entenedor i sense tabús.

A banda de les guies, Duran presentà els pressuposts de la seva àrea per al 2007, Esports i Joventut, xifrats en 40,7 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 252% respecte dels d'enguay. Entre els aspectes més destacats, hi figura la creació d'un servei de dinamitzadors a les barriades, un grup de 14 persones que treballaran amb la població juvenil en risc d'exclusió social.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris