nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Els joves d'EU exigeixen a la Sala que restauri el servei de bus de nit

Anuncien que iniciaran una recollida de firmes perquè es reestableixi

G.M. Manacor.
Els joves d'EU exigiren ahir als responsables de l'Ajuntament de Manacor que restableixin el servei del bus de nit per als joves del municipi. Així ho reivindicaren ahir la responsable de les Joventuts d'aquesta formació a Manacor, Joana Riera, i el coordinador d'EU, Manel Carmona, davant la parada del bus de nit enfront de l'església dels Dolors.

Aquest servei connectava Manacor amb Porto Cristo cada mitja hora els vespres de cap de setmana. El bus de nit ha estat un servei prou utilitzat pel jovent manacorí a l'hora de desplaçar-se pels diferents llocs de marxa del municipi. Segons Riera, «ens ajuntava amb els joves del port» a més d'asssenyalar que «era el transport més segur per a tots, perquè així evitàvem agafar el cotxe. Era el més còmode i segur».

El col·lectiu recorda que «el bus de nit era molt important per a tots nosaltres. Per què l'han llevat? No ho entenem, perquè l'emprava molta de gent i és impossible que el servei provoqués pèrdues», manifestà Riera.

Amb tot, des d'EU han anunciat l'inici d'una recollida de signatures amb l'objectiu que l'Ajuntament de Manacor en restauri el servei. Recorden que «és el transport més segur que hi ha entre Manacor i Porto Cristo per anar de festa els vespres. S'ha de recordar que durant l'hivern la marxa es concentra més a la ciutat i durant l'estiu la festa és més a Porto Cristo. I així i tot, la gent té dret de sortir per allà on vulgui. Demanam el restabliment del servei de bus».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris