nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

L'oposició exigeix que torni a sortir a concurs l'obra del mercat

Creuen excessius els canvis del projecte i els 800.000 euros d'extres

Les explicacions que els tècnics del projecte del mercat cobert oferiren divendres passat a l'oposició per explicar el perquè dels 800.000 euros d'extres no van convèncer els membres de l'oposició que ahir votaren en contra de la modificació de crèdit per tal de pagar aquests diners a l'empresa constructora Dragados i canviar elements del contracte.

Tots els portaveus de l'oposició demanaren a l'equip de govern que convoqués un nou concurs per tal que diferents empreses poguessin competir en igualtat de condicions amb Dragados a l'hora de fer l'obra, que previsiblement estarà inaugurada dins el primer trimestre del 2007, abans de les eleccions. Una petició que el batle, Pere Rotger, rebutjà. «Tenim tots els informes tècnics a favor i aquesta obra es fa sense que costi res als ciutadans gràcies a les gestions que hem fet. L'altra opció era no fer res o bé endeutar-nos. La resta és donar voltes a l'era», digué Rotger per tancar el debat sobre aquesta qüestió, que ja protagonitzà l'anterior ple.

Xavier Ramis, del PSOE, explicà que a més ara Dragados exigeix cobrar 359.000 euros de més en concepte d'un cànon d'eliminació d'enderrocs que encara no ha entrat en vigor. «No perquè Dragados ens hagi ajudat a esbrinar que el projecte estava malament i a estalviar-nos uns diners ara li hem de donar aquest premi», digué Ramis, que també qüestionà la legalitat de la superfície del supermercat Mercadona, que tindrà 1.500 metres. «El màxim que permet la Llei d'ordenació d'activitats comercials per Inca són 800 metres de superfície per un supermercat i aquest tindrà el doble».

Des d'Independents d'Inca, Àngel Garcia lamentà que en aquesta obra els extres hagin arribat abans de començar i recordà al batle que totes les obres que s'havien fet a Inca tenen problemes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris