cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

El PSIB durà al Parlament el 'xantatge' de Puig a l'Associació de Gent Gran

El PP defensa l'actuació de la consellera perquè troba que respon a «les seves funcions»

Les reaccions per la crisi que viu el teixit associatiu d'Algaida no s'han fet esperar. El PSIB-PSOE anuncià ahir que durà al Parlament el presumpte «xantatge» de Rosa Puig a l'Associació de la Tercera Edat del municipi.

Els diputats socialistes interrogaran la consellera de Presidència i Esports en relació amb les «pressions» que teòricament exercí sobre l'expresident de la gent gran, Joan Oliver, perquè integràs en la seva junta directiva tres membres del PP algaidí, a canvi de prometre-li un nou local per a l'entitat.

Per la seva banda, el partit de Jaume Matas defensa Puig i adverteix que tan sols prometé que estudiaria la subvenció d'una nova seu per a l'Associació, «complint d'aquesta manera les seves funcions».

Armengol, en canvi, acusa Puig d'intentar aplicar les receptes previstes en el document d'estratègia electoral aprovat pels «populars» la setmana passada. Un document que la líder del PSOE mallorquí considera un compendi de «com guanyar unes eleccions en 24 hores». La diputada socialista lamentà la «manca d'escrúpols» de la consellera de Presidpencia i Esports.

Per la seva banda, el portaveu adjunt del PP balear, Fernando Rubio, negà que a Algaida el seu partit hagi intentat «infiltrar» ningú. També rebutjà que Puig exercís cap classe de pressió sobre Oliver. Rubio adverteix que el president de l'Associació de la Tercera Edat i la seva junta directiva dimitiren per les pressions dels socialistes, «als quals se'ls nota un cert nerviosisme» mesclat amb «desesperació». El PP recorda que el Govern atén les necessitats de tots els col·lectius.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris