nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Arrestats 2 homes d'un grup que robà a 18 cases en un mes a Palma

La banda actua en habitatges de Gènova, Son Armadams i Son Vida

La Policia arrestà dos romanesos al Port de Palma quan es disposaven a embarcar en el ferry cap a València amb una gran quantitat de joies i efectes procedents de robatoris comesos a Palma.

La Policia creu que aquests dos individus, Florin Daniel P. i George D., de 19 i 34 anys, respectivament, formaven part d'una banda que cometé 18 robatoris, entre el 20 de gener i el 18 de febrer, en cases de Gènova, Son Armadams i Son Vida.

La Policia ha tornat nombrosos efectes als propietaris, ha pres declaració a diverses persones i continua realitzant gestions, sense que es descartin noves detencions.

La majoria dels robatoris denunciats s'han comès de forma similar. Els lladres accedien als habitatges forçant finestres o portes. Després s'apoderaven de diners, joies i objectes de valor. A les cases no hi havia ningú quan es cometeren els robatoris. La Policia tingué coneixement, el 20 de gener, que un dels detinguts havia arribat a Mallorca amb altres 4 persones més, que també formaven part de la banda.

Després de rebre les denúncies se seguiren els moviments dels sospitosos i es va saber que Florin Daniel P. i George D havien d'abandonar Mallorca dissabte dia 18 de febrer. Els agents van muntar un dispositiu i els interceptaren al Port de Palma. Duien dues grans maletes plenes de joies, peces de roba, CD, DVD, càmeres i material fotogràfic, llanternes i guants, entre altres objectes. Per això foren detinguts i traslladats a la Direcció. Després passaren a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris