cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
21°

Alzamora afirma que «estam al camí» de resoldre la crisi a Sa Nostra

Resta un informe per tancar una «qüestió tècnica» del comitè d'ètica

El president de Sa Nostra, Fernando Alzamora, afirma que la reunió del consell d'administració que tingué lloc divendres passat ha servit «per resoldre malentesos» i, en aquest sentit, considera que «estam en el camí» de tancar la crisi oberta a la caixa d'estalvis, que es va plasmar amb la intervenció del Govern en el procés electoral i la retirada dels tres candidats inicials a la presidència.

«Va haver-hi un diàleg positiu i estic content del resultat del consell d'administració en aquest aspecte», va manifestar Alzamora. Per altra banda, considera que de la crisi només queda esperar el resultat d'un informe encarregat a una consultora externa per resoldre un «qüestió tècnica» sobre la composició del comitè d'ètica de l'entitat.

Alzamora va precisar que aquesta consulta no té res a veure amb l'informe sobre la remuneració de l'expresident Llorenç Huguet, que va motivar la intervenció del Govern i que fou motiu de crítica. El dubte que s'intenta resoldre és sobre un dels membres d'aquest comitè, que després va ser també integrant de l'assemblea en la darrera renovació. Segons el president, hi hauria dues interpretacions sobre si hauria, per aquest motiu, d'haver cessat com a membre del comitè. Tot i que aquesta persona va ser de nou escollida per formar-ne part, es vol, a través d'aquest informe extern, posar fi a aquesta duplicitat d'opinions i tancar tots els conflictes.

A part d'aquesta qüestió i del debat sobre l'actuació de la vocal del personal al consell d'administració en el procés electoral a Sa Nostra, Margalida Barceló, que durà més de dues hores i que, tal com ja va informar aquest diari, va concloure sense cap reprovació oficial, el consell d'administració va servir per analitzar els comptes de l'any passat i el pla estratègic de l'entitat per a 2006.

Tot i que es començà a parlar d'aquests temes, Alzamora assenyala que alguns punts de debat inclosos dins l'ordre del dia van ser ajornats per a una reunió posterior, a causa de la llarga durada de la sessió de divendres, que començà a les 13.30 hores i que finalitzà gairebé a les deu del vespre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris