cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Comença el trasllat de l'arxiu municipal al centre multifuncional

Les obres de la Casa Consistorial seran inaugurades per Sant Joan

Les obres d'ampliació de la casa consistorial, que a partir d'ara comptarà a més amb un centre de formació i un arxiu municipal, avancen a bon ritme i l'equip de govern municipal (PP) prevé inaugurar-les per les festes de Sant Joan, el proper mes de juny.

De moment ja han iniciat el trasllat de l'arxiu municipal a la planta superior del nou edifici, que ja està completament finalitzada.

La tinent de Batlia, Margalida Pocoví, informà que «esperam que pel mes d'abril puguem traslladar definitivament les dependències de l'Ajuntament», i és que mentre duren les obres l'Ajuntament s'ubica provisionalment a la planta baixa de la biblioteca municipal, un edifici que és propietat del Bisbat. Tot i això, el nou edifici no s'inaugurarà oficialment fins al proper juny.

El nou edifici municipal es distribueix en tres plantes, a la planta baixa estaran les dependències municipals que disposaran de tres grans sales a més d'un pati interior. Aquesta és la part de l'obra més retardada. A la primera planta de l'edifici es troba el nou centre de formació, una gran sala multifuncional ja finalitzada, encara que manca l'equipament. A la planta superior, s'ubica l'arxiu municipal, que ja està sent traslladat.

El nou edifici estarà adaptat als minusvàlids i comptarà amb elevador, encara que el projecte inicial no ho contemplava. L'equip de govern espera ara adherir-se a un pla d'ajuda del Govern per eliminar barreres arquitectòniques i obtenir així una subvenció per l'ascensor.

La ampliació de l'Ajuntament i creació d'un centre de formació ha estat possible gràcies a l'ajuda econòmica del Govern de les Illes Balears i a fons europeus. El projecte costarà 532 mil euros subvencionats íntegrament. L'Ajuntament comprà amb part d'aquests doblers un gran habitatge confrontant amb la casa consistorial que a penes tenia 50 metres quadrats. Després de l'ampliació hi haurà unes dependències completament modernes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris