nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Acord entre Govern i Ajuntament per solucionar el conflicte del bus

La línia regular cap a Palma veurà augmentada la seva freqüència

J. S. Montuïri.
Després de les nombroses queixes d'usuaris i de l'Ajuntament, el poble veurà millorades les seves comunicacions amb la capital de l'illa. Amb la firma d'un conveni entre Ajuntament i Conselleria s'aconseguirà que un minibús faci un recorregut per l'interior del nucli urbà i així recollir la gent més a prop de casa seva, ja que fins ara s'havien de desplaçar als afores del poble, ja que s'havia suprimit l'aturada de l'interior ubicada al Pou des Dau.

Així, aquest minibús passaria a cercar la gent en els llocs on hi havia les aturades «històriques» del bus de línia, ca ses Monges, sa Bodega, Pou des Dau i una aturada a la plaça Major. D'aquesta manera es donaria cobertura a tot el poble.

El batle del municipi, Gabriel Matas, assenyalà que «aquesta era una mesura molt important, ja que gairebé ens havíem quedat aïllats en matèria de transport públic, ara també hem demanat que a més d'aquest petit bus per l'interior del poble ens afegeixin una freqüència més, a les set del matí, i així facilitar el transport a la gent del poble que s'hagi de desplaçar fins a Ciutat de bon matí».

Aquesta demanda de la Sala a la Conselleria ha sorgit arran de la supressió de freqüències i de l'anul·lació d'una de les dues parades que feia l'empresa concessionària al poble, i que al·legant falta de maniobritat dins el nucli urbà deixa de cobrir. De llavors ençà, els usuaris han recollit signatures i el batle s'ha reunit amb la Conselleria per mirar de trobar una solució el més bona possible per a totes les parts. Així, el poble sortirà un poc del seu endèmic aïllament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris