nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

El NIL du a Delegació de Govern una obra «il·legal» del secretari

Construí una edificació el maig de 2005 que no hi era el febrer

El partit Nous Independents Locals (NIL), del qual forma part el regidor Xisco Garí, ha posat en coneixement de Delegació del Govern una obra «il·legal» que presumptament ha duit a terme el secretari de l'Ajuntament de ses Salines, Joan Burguera, a la parcel·la número 133 del polígon 8 del mateix terme municipal.

El portaveu dels Independents, Tomeu Galmés, informa Delegació de Govern que «l'edificació no existia amb data d'11 de febrer de 2002». El partit adjunta fotografies aèries de la mateixa data «on s'observa clarament la inexistència de l'edificació» i una altra fotografia del maig de 2005 «on s'observa clarament l'existència d'una construcció». Amb tot això, els Independents volen que es demani a l'arquitecte municipal «si en la parcel·la en qüestió existeix una edificació, la data aproximada d'antiguitat i si segons l'extensió de la parcel·la l'edificació compleix amb la normativa».

Galmés també sol·licita a l'organisme que se'ls lliuri una còpia de la llicència o permís d'obra atorgat per l'Ajuntament de ses Salines per a la realització d'aquestes obres. També mostren interès per una còpia de totes i cadascuna de les actuacions que estiguin a l'expedient municipal en relació a la parcel·la 133 del polígon 87 de ses Salines. En el cas que l'edificació no compleixi amb la normativa, el NIL exigeix que «s'incoï el corresponent expedient d'infracció urbanística».

Els Independents han hagut de recórrer a l'empara de la Delegació de Govern a les Illes Balears davant la negativa de l'Ajuntament de ses Salines a aportar tota l'esmentada documentació al regidor Xisco Garí, que fa uns mesos ja sol·licità l'expedient de l'obra de Burguera a més d'instar la batlessa, Maria Bonet, de posar el cas en coneixement de la Fiscalia de les Illes Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris