cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
23°

Els joves disposaran els dissabtes d'un espai amb alternatives d'oci

La Sala programarà activitats al Poliesportiu de les 19 a les 23 hores

Amb l'objectiu de cobrir una demanda existent i oferir una alternativa d'oci als joves, neix el programa «Tu tries», un projecte novedós que s'ha posat en marxa des del departament de Joventut de l'Ajuntament de Capdepera i que va destinat als joves de la localitat d'entre 13 i 29 anys.

El programa s'estrena avui i contempla una àmplia oferta que es desenvoluparà al poliesportiu de la localitat els dissabtes des de les 19 fins a les 23 hores. El regidor de Joventut, Mateu Melis, exposà que «es tracta d'oferir als joves una sèrie d'alternatives. Que trobin espais on gaudir del temps lliure amb una àmplia programació».

Cada 15 dies està previst que hi hagi actes per a tots els gusts. Dins l'esport es programen partits de bàsquet, de futbol o de ping pong. Després es convocaran torneigs i es faran lligues per tal de promoure l'esport entre els joves i oferir-los un al·licient. S'habilita un espai on es podrà participar en jocs de taula o bé escoltar música o prendre part de tallers.

Així mateix, hi haurà un estand informatiu on els joves podran conèixer de primera mà les diferents activitats que es duen a terme des del departament de joventut, ja siguin concerts, viatges o bé la gamma de cursos que estan al seu abast.

Una de les altres alternatives que s'oferiran en el poliesportiu serà la possibilitat que els joves fessin propostes per organitzar noves activitats que siguin del seu interès o bé simplement seure a taula i gaudir d'una xerrada amb els amics i intercanviar opinions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris