nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

El primer consell d'Alzamora a Sa Nostra acaba sense reprovacions

Acordà per unanimitat treballar junts pel futur de la institució

El primer consell d'administració de Sa Nostra amb Fernando Alzamora a la presidència acabà sense reprovació a cap dels seus membres, tot i que es qüestionà durant més de dues hores el comportament de la delegada dels treballadors, Margalida Barceló, durant el període electoral de l'entitat.

Per unanimitat, els setze integrants del consell arribaren a un acord de voluntat per finalitzar la polèmica, arrossegada des de la renúncia de Llorenç Huguet a la reelecció, i per treballar junts pel futur de la institució.

Informacions aparegudes als mitjans de comunicació en els darrers dies apuntaven que el desenllaç del primer consell podia ser més conflictiu. El debat sobre Barceló i les seves possibles filtracions a la premsa va venir plantejat per onze membres del consell que havien signat un document amb la finalitat d'incloure aquest tema en els punts a tractar durant la reunió.

En acabar, el servei de comunicació de l'entitat va transmetre un comunicat en què es traslladava amb un «tot respectant les opinions de cadascú» la intenció de tot el consell per treballar en favor de la institució, amb el màxim suport a la presidència de Fernando Alzamora, i amb «l'objectiu de contribuir al progrés econòmic i social de la comunitat autònoma».

Així sembla que s'acaben setmanes de conflicte dins Sa Nostra i el nou president, que només ho serà durant un any, comptarà amb el consens de tots per exercir el seu càrrec. La condició d'interinatge va ser imposada pel Govern balear. En acabar el seu mandat està previst que es renovin dos terços de l'assemblea i el mateix consell d'administració. Aquest primer consell ha servit per passar pàgina i ara tots es comprometen a mirar cap endavant, sense entrar en més polèmiques.

Per altra banda, durant el consell maratonià, que començà a la 13.30 hores i que es perllongà fins a gairebé les nou del vespre, es veieren també altres temes, com les propostes del Pla de gestió per a l'exercici 2006, que entre d'altres actuacions preveu un nou avanç tecnològic, reforça l'expansió i l'obertura d'oficines a la Península, i la millora de l'eficàcia, de la qualitat i del servei al client.

També es revisà la proposta dels pressuposts i els objectius de l'Obra Social de la Fundació per a enguany, els quals superen la fita històrica dels 8 milions d'euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris