lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

El secretari veu prevaricació del PP en els expedients urbanístics

L'edil del PSM demanarà la dimissió del tinent de batle Onofre Plomer

Avalat per un informe del secretari municipal, que assenyala que l'abstenció en la resolució dels expedients urbanístics és un acte de prevaricació, ahir el nou regidor del PSM, Ramon Quetglas, afirmà que en el pròxim ple demanarà la dimissió del portaveu del PP i responsable d'Urbanisme, Onofre Plomer. El motiu és la seva abstenció en la resolució dels expedients urbanístics amb informes tècnics en els quals es detallen infraccions en aquest àmbit.

El batle, Miquel Ramis, encarregà al secretari l'elaboració d'aquest informe segons el qual «els regidors que s'abstenen en el moment d'ordenar aquest restabliment deixen de prendre la resolució a la qual obliga la Llei, i els regidors que voten en contra dels restabliment prenen la resolució totalment contrària a l'exigida per Llei».

L'informe afegeix que «l'abstenció o el vot en contra suposen una actuació arbitrària». L'escrit va més enllà i es basa en una sentència per assenyalar que és important que els polítics suscitin confiança entre els ciutadans: «El bé jurídic protegit és la credibilitat i la confiança que ha de despertar en la ciutadania l'actuació de l'Administració en tots els seus nivells».

En aquest sentit, Quetglas comentà ahir que «durant la legislatura de l'any 1997 Plomer ja fou regidor d'Obres i del 1999 fins ara ho continua sent; per tot això dic que és el màxim responsable del 500 expedients urbanístics que hi ha en marxa a l'Ajuntament i, pel seu currículum, deman la seva dimissió».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris