nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

La VI Diada del Caçador tindrà la novetat d'una mostra de cuina

El municipi de Porreres acollirà aquesta edició els dies 25 i 26

LL.P.Palma.
El municipi de Porreres acollirà el darrer cap de setmana d'aquest mes de febrer, els dies 25 i 26, la sisena edició de la Diada del Caçador, que organitza el Consell de Mallorca. Ahir es presentaren oficialment tots els actes que tindran lloc en aquesta trobada, que ha anat guanyat en rellevància i participació.

Enguany destaca com a novetat una mostra de cuina de caça, en la qual tots els assistents podran gaudir dels millors plats de la cuina tradicional mallorquina. Els restaurants participants, que prepararan unes set mil racions, seran Ca na Margalida, Cas Carboner, Es Pou, Hortella d'en Cotanet, Sa Creu, Tiberi i Càtering Bon Profit.

La resta de la programació de la Diada està composta per tota una sèrie de mostres, demostracions i exposicions relacionades amb el món cinegètic. Entre les activitats hi haurà les demostracions de caça (ca eivissenc, ca pastor, ca llebrer, ca mè, falcons, ca de bestiar, rater, cabrer, tir de forna i tir amb arc), el mercat artesanal, ball de bot, xiuladors, glosadors i la torrada.

El conseller executiu de Medi Ambient i Natura recordà ahir que els objectius són que la societat conegui i apreciï la tasca dels caçadors cap al medi ambient, a més d'un intercanvi entre els mateixos caçadors. A la presentació també hi assistiren el batle de Porreres, Joan Sastre, el director insular de Medi Ambient, Bartomeu Calafell, el coordinador de l'Oficina de Caça, Miquel Oliver, i el regidor porrerenc Damià Nicolau.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris