tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

El PSIB qualifica d'«elitista» el model educatiu del Govern

El PSIB-PSOE acusa la Conselleria d'Educació de fomentar un «model educatiu totalment elitista» que diferencia entre estudiants de primera categoria i de segona. Els socialistes critiquen l'Executiu pels seus plans d'aprovar un decret destinat a sufragar fins en un 50 per cent l'ampliació dels centres concertats.
La portaveu del grup parlamentari del PSIB, Francina Armengol, va advertir dels efectes negatius que comportarà aquest projecte, l'aprovació del qual està pendent d'obtenir el vistiplau del Consell Escolar.
El model educatiu que impulsa el Govern reflecteix la seva «falta de preocupació pel sistema públic», fet que generarà una societat «descohesionada» que estarà condemnada «al fracàs», va afirmar Armengol, qui va insistir que «l'obligació de l'Administració és oferir places públiques de qualitat», en lloc de portar endavant aquesta política de «discriminació» i de «favoritisme» dels centres concertats.
La responsable del PSIB en matèria d'Educació a Mallorca, Antònia Riera, va atribuir la política del Govern de suport a l'ensenyament concertada a «la promesa electoral» del PP d'assolir la llibertat d'elecció de centre aquesta legislatura, cosa que va considerar «una excusa» destinada a ampliar els centres més sol·licitats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris