cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Els populars pretenen «infiltrar-se» en les associacions dels pobles per captar vots

Reuní a Algaida tots els representants municipals per fer l'estratègia per a les eleccions

J.M.S./J.S. Algaida.
El Partit Popular reuní ahir a Algaida els seus representants dels comitès locals dels pobles de l'Illa per tal de concretar l'estratègia a seguir de cara a les eleccions de 2007. En el document de feina que, sota el lema «Impuls municipal», es repartí als assistents i dins l'apartat de «punts dèbils», es llança la pregunta: «En el teu poble, té dificultats el PP a l'hora d'infiltrar-se en el teixit associatiu?». En aquest sentit, i en un punt de l'estratègia titulat «Col·lectiu i associacions», s'explica que «cal enumerar tots els col·lectius susceptibles de constituir un grup homogeni de recepció de missatges i que a la vegada pugui tenir un efecte dominó sobre la societat».

Un altre punt de l'estratègia per executar als pobles és fer un llistat de «totes les persones, amb influència i capacitat mediàtica suficient, amb capacitat de secundar les idees força enumerades en el punt 4». En aquest, se suggereix als representants polítics municipals fer un llistat de «10 o 20 idees força, que puguin ser enumerades per temes» i que «constituiran l'argumentari electoral i mediàtic durant el proper any».

En un altre apartat i dins els punts forts, es demana als representants dels pobles si consideren que és necessari «incrementar la presència de càrrecs institucionals en el teu municipi».

Aquestes foren algunes de les directrius de feina que es donaren a conèixer a Algaida, en un acte al qual assistí el secretari general, José María Rodríguez; el portaveu dels populars, Miquel Ramis, i el president del PP a les Illles, Jaume Matas. A la jornada hi assistiren uns 150 representants de tots els pobles de l'Illa.

En roda de premsa posterior, Matas digué que la intenció del PP «és poder escoltar tota la gent» dels pobles, una tasca que «han de fer tots els batles i regidors, que són els que tenen contacte amb els ciutadans que ens poden fer arribar els seus desitjos». Matas destacà la importància dels pobles: «No és possible un projecte polític sense escoltar els municipis».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris