cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

L'Ajuntament cerca un lloc per poder agrupar les quatre antenes de telefonia mòbil

El tinent de batle d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, i el regidor del PSM Antoni Rodríguez es reuniran aviat amb les tres operadores de telefonia mòbil existents a Inca per tractar d'agrupar les quatre estacions que en aquests moments estan escampades per diferents barriades de la ciutat. «Hem d'estudiar els avantatges i els inconvenients que pot tenir aquesta mesura. Volem agrupar els aparells en un mateix lloc però sense que per això quedin zones d'Inca sense cobertura», explicà Seguí.

En el darrer ple, l'Ajuntament aprovà per unanimitat una moció del PSM amb la qual es demanava a la institució que s'adaptàs al Pla director sectorial de telecomunicacions, que obliga les administracions públiques a fomentar la ubicació de totes les antenes de telefonia mòbil en un mateix lloc, situat en un immoble públic o privat.

Moció
El regidor del PSM, Antoni Rodríguez, proposà el puig de Santa Magdalena, devora l'antena de ràdio existent, per ubicar-hi tots aquests aparells de les diferents empreses de telefonia. Una proposició respecte de la qual l'equip de govern contestà que s'estudiarà.

A Inca hi ha quatre estacions situades als carrers de Cabrit i Bassa (Movistar), Costa i Llobera (Amena), Peix (Amena) i Sant Miquel (Movistar) i Vodafone n'acaba d'instal·lar una altra al barri de Son Amonda.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris