cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Madrid accepta que els hotelers gestionin el pla de reconversió de la Platja de Palma

La iniciativa privada hi entra sense participació financera i només coordinarà les accions

El Govern central ha autoritzat l'entrada de la iniciativa privada en el Consorci de la Platja de Palma a través de l'Associació d'Hotelers de la zona, que gestionarà l'ens però no hi farà cap aportació econòmica, segons confirmà el conseller de Turisme, Joan Flaquer.

La junta rectora del Consorci, integrada pel Ministeri de Turisme, el Govern, el Consell i els ajuntaments de Palma i de Llucmajor, votà per unanimitat que el vicepresident dels hotelers de la Platja de Palma, José Antonio Fernández Alarcón, passi a elaborar i a coordinar el pla d'accions de la remodelació d'aquesta zona.

Des que es començà a tramitar, els hotelers han reclamat la seva participació en el projecte. I el president autonòmic, Jaume Matas, anuncià que el Govern balear ho proposaria en la pròxima junta del Consorci. Aquest canvi en l'organigrama ha propiciat la sortida de l'actual gerent, Clara del Moral.

Flaquer assenyalà que s'ha previst per a final de juliol la presentació del pla d'accions i que, una vegada aprovat, es parlarà de les formes de finançament, un punt encara conflictiu i que ningú no acaba d'aclarir.

El secretari general de Turisme, Raimon Martínez Fraile, espera que aquesta nova configuració de l'organigrama impulsi el projecte de reforma i que suposi un major nivell de col·laboració.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris