nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Munar recorda que el preu no és el més important de Can Domenge

Manté que el projecte ha de ser «emblemàtic» per als ciutadans

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, recordà ahir que l'aspecte econòmic no és el més important a l'hora de valorar les ofertes de compra que s'han presentat pels terrenys de Can Domenge. Amb tot, apuntà que si l'oferta de Núñez i Navarro, que dobla el preu de les altres amb 61 milions d'euros, fos a més, la millor, «estaríem encantats».

Cal recordar que, segons les bases del concurs de venda i urbanització, l'oferta econòmica només suma 15 dels 100 punts valorats pel jurat. En tot cas, com que no s'incentiva amb més punts cap oferta que superi els 30 milions, totes rebrien 15 punts, tant la de Núñez, que ofereix 61 milions, com la de Mateo Sastre, que en dóna 45 a canvi dels 52.000 metres quadrats de superfície.

La responsable recalcà que el Consell considera més important que el preu el fet que el projecte elegit sigui «emblemàtic» per Palma. Segons la presidenta, les ofertes presentades són «molt bones», els projectes «són dignes» i alguns duen firmes d'arquitectes de prestigi, cosa que dóna «tranquil·litat» a la institució i garanteix que els ciutadans se'n sentiran «orgullosos».

Munar recalcà que la polèmica oberta al voltant del concurs s'«oblidarà», que els terminis s'han demostrat suficients i que si s'ha de protegir el patrimoni del solar es protegirà en el seu moment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris