cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Uns 200 ciclistes participen en la cursa ciclista de la Festa del Pedal

Recorregueren totes les localitats que integren el municipi

Devers 200 ciclistes de Manacor prengueren part ahir en la Festa del Pedal, que començà cap a les deu del matí a la plaça de Ramon Llull. Hi acudí la gran majoria de clubs ciclistes del municipi i no hi faltaren ni el batle de la localitat, Antoni Pastor, ni la delegada d'Esports, Isabel Febrer.

Persones de totes les edats, des dels més petits fins a la gent gran, no es volgueren perdre un dels actes de caire esportiu i lúdic organitzats per l'Ajuntament manacorí i que tenen més participació.

Una vegada concentrats a la plaça esmentada, es procedí a la tallada de la cinta a càrrec del batle, Antoni Pastor, i d'una representant del Govern de les Illes Balears. Tot seguit, els ciclistes partiren en direcció a Son Macià, on arribaren quan mancava un quart per a les onze. Després es repetí un altre cop el mateix recorregut, però aquesta vegada de cap a la plaça de Ramon Llull. Devers les onze i mitja, els corredors tornaren a reprendre l'itinerari, aquesta vegada per dirigir-se al llogaret de Son Negre, després cap a Porto Cristo, un altre pic a Son Macià, Cala Estany i finalment a Cala Mandia.

Els participants hagueren d'adquirir un tiquet d'assegurança del trajecte que incloïa, alhora, el berenar i la beguda. No és necessari dir que els ciclistes estigueren perfectament acompanyats per agents de la Policia Local, membres del Cos de Protecció Civil i també per mitjans sanitaris.

Aquesta activitat també s'emmarca en la primera edició de la gran jornada cicloturista de Manacor, que dissabte transcorregué pels indrets de Cala Mandia, Cala Murada, Cales de Mallorca i Cala Estany fins a arribar de nou a Cala Mandia.

Per acabar, tant el primer edil, Antoni Pastor com la delegada d'Esports, Isabel Febrer, destacaren la importància d'actes així a fi que els manacorins prenguin part en jornades esportives i de companyonia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris