nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

L'oposició acusa el PP de valer-se de l'Ajuntament per fer campanya

Els conservadors editen uns fullets que obvien les sigles del partit

L'oposició municipal acusa el PP de valer-se de l'Ajuntament per fer campanya per les barriades de Palma. Els fullets que els conservadors hi han començat a distribuir amb el títoVolem escoltar a tothom, volem parlar amb tothom, obvien tota referència explícita al partit.

Els portaveus del PSOE, Antoni Roig; d'EU-EV, Eberhard Grosske; i del PSM, Pere Muñoz, coincidiren a qualificar d'«èticament reprovable» la campanya iniciada pel PP de Palma amb l'epígraf de «l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma». Grosske indicà que «es tracta d'un intent de confondre la ciutadania, perquè una cosa és el partit i una altra, la institució que governen. Les sigles del PP no hi figuren enlloc: sembla que ens volen vendre moix per llebre».

Antoni Roig, portaveu del grup municipal del PSOE, destacà que «són els ciutadans els qui hauran de jutjar els propòsits poc clars de la campanya iniciada pel PP. Tanmateix, parlar amb la gent i escoltar-la no són precisament valors que caracteritzin els conservadors a la nostra ciutat». El regidor socialista qualificà d'«autista» l'actitud de la formació conservadora davant tota la ciutadania.

El portaveu del PSM, Pere Muñoz, assegurà que «la campanya del PP fa rialles: és una utilització vergonyosa de la seva gestió a l'Ajuntament. S'atribueixen èxits que realment són de la institució. Si escoltassin de ver els ciutadans, no existirien tantes plataformes reivindicatives». Muñoz instà la batlessa, Catalina Cirer, a retirar els fullets «per decència política».

Els conservadors iniciaren dilluns passat la campanya per diferents barris de la capital, com l'Eixample o el Camp Redó. En el text que s'ha començat a repartir per les cases s'hi pot llegir que «l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma, amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, ha començat, aquests dos darrers anys, grans projectes i infraestructures que canviaran profundament la ciutat». Tanmateix, les sigles del PP no hi figuren enlloc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris