cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

«Sou els millors»

L'al·lot que va caure dins un pou agraeix als bombers que el salvassin

65084

Bernat Illana amb la camiseta.

El Nadal de 2005 sempre estarà en el record de la família Illana Abdela per molts motius, però de manera especial pels moments d'angoixa que va viure quan el petit Bernat va caure a un pou de 15 metres de profunditat.

Els familiars es van reunir diumenge 25 de desembre en una planta baixa de Son Ferriol per menjar junts. Els al·lots jugaven a conions i Bernat Illana Abdela, de 8 anys, va pujar a uns taulons, sense saber que estava sobre un pou antic, ja condemnat. La fusta va cedir i el nin anà a parar al fons, a 15 metres de profunditat. La caiguda no va ser lliure, es va anar colpejant contra les parets i això li va salvar la vida.

Un cop rescatat, va ser assistit pel personal d'una ambulància i traslladat a Son Dureta. El diagnòstic va ser de contusions diverses, hemorràgia interna i un ronyó afectat.

Ahir, devers les nou del matí, van comparèixer al parc central dels Bombers de Palma Bernat Illana, el seu germà Àlex i uns amics -els germans David i Adrià Barquero-, tots ells acompanyats dels seus pares i el padrí.

Bernat va lliurar als Bombers una carta d'agraïment, una camiseta amb la seva foto i el lema «sou els millors» i unes coques. El torn que es trobava de guàrdia va convidar a berenar Bernat Illana, els seus familiars i amics i els va ensenyar les instal·lacions del parc de Son Castelló, els vehicles i el seu funcionament, passant un matí molt entretingut. Els bombers van agrair el gest.

La carta de Bernat deia literalment: «Estimats Bombers: Gràcies per rescatar-me. Esper que no us hagi fet fer molta feina. Gràcies per aquesta festa tan fantàstica. Gràcies per tot el que heu fet. Sou els millors!...».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris